2016 lukuina

2016 oli mielenkiintoinen vuosi tämän blogin pitäjälle, sillä oma ruokavalio muuttui vuoden aikana vegaaniseksi. Ja sehän tietysti näkyi myös blogin sisällöissä – ja myös kävijätiedoissa. Tässä muutamia avainlukemia:

  • 83 214 sivulatausta
  • Keskimäärin 6935 sivulatausta kuussa, 227  päivässä
  • Vilkkain kuukausi oli tammikuu (8204 latausta)
  • Suuri osa kävijöistä tuli hakukoneosumien kautta, mutta myös Facebook, vauva.fi ja Twitter ohjasivat paljon kävijöitä blogiin
  • Suosituimpia hakutermejä olivat “maidoton ruokavalio”, “kaurajauho”, “maidoton juusto”, “helppoa kasvisruokaa” ja “edullinen kasvisruoka”
  • Etusivun jälkeen eniten sivulatauksia sai Maidoton ruokavalio -tietosivu (14 089 sivulatausta) sekä 5 helppoa ja edullista kasvisruokaa -postaus (7 410 sivulatausta)
Vuoden suosituimmat reseptit:
Lähes kaikki suosikkireseptit olivat pikäaikaisia kestosuosikkeja – mikään ei näemmä horjuta feta-pinaattipastejoiden johtoasemaa. Yksi uusikin resepti kuitenkin ponnahti top viiteen: shahi tofu, joka syrjäytti pitkäaikaisen suosikin, ranskalaisen suklaakakun.
Uusista resepteistä suosituimpia olivat:
Vegaaninen ruoka ja kasvisruoka selvästi kiinnostivat aiempia vuosia enemmän, mikä näkyi niin hakutermeissä, suosituimmissa sivuissa kuin uusien reseptien edellistä vuotta huomattavasti suuremmissa latausmäärissäkin.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.