Kermainen manteli-artisokkapasta (vegaaninen)

Vietän hyvin harvinaista viikonloppua itsekseni, ja kas, havaitsin tilaisuuden: kerrankin voin laittaa ruokaa, jossa on artisokkaa. Nythän nimittäin on niin, että rakastan artisokkaa, mutta muut perheenjäsenet eivät.

Toisaalta, koska olen itsekseni, en jaksa käyttää tuntikausia lieden ääressä. Siispä nopeaa ja helppoa. Sävelsin pastakastikkeen mantelilastuista, kaurakermasta ja säilötyistä artisokansydämistä. Ehkä yksi helpoimmista ruuista ikinä ja varsin maukasta!

Satsista tosin jäi yli huomiseksi – sorry, kultaseni.🙂

Kermainen manteli-artisokkapasta
n. 3:lle

valmistusaika n. 15 min

täysjyväspagettia
n. 80 g mantelilastuja
4 dl kaurakermaa
1 tlk (240 g) artisokansydämiä suolavedessä
suolaa, mustapippuria
rakuunaa
Violife Prosocianoa raastettuna

Laita pastan keitinvesi lämpiämään ennen kuin aloitat kastikkeen teon. Levitä mantelilastut tyhjälle paistinpannulle ja kuumenna. Kääntele lastuja välillä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan. Lisää kaurakerma ja säädä levyä pienemmälle. Valuta, huuhtele ja pilko artisokansydämet ja lisää pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes pasta on valmista. Tarjoile spagetin kanssa ja raasta pinnalle hiukan Violife Prosocianoa (vegeparmesania).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s