Piknikruokaa: vegaaninen pinaattipannukakku

Vegaaninen pinaattipannukakkuPiti laittaa lounaaksi pinaattilettuja. Sitten tulikin niin ihana hellepäivä, että päätimme lähteä retkelle Suomenlinnaan. Ja niinpä lettujen sijaan teinkin pienen pinaattipannarin, jota on helpompi syödä retkivarusteilla.

Pannarista riittää kahdelle lounaaksi tai useammalle naposteltavaksi. Kun tuplaat reseptin, saat normaalin pellillisen pannukakkua.

Vegaaninen pinaattipannukakku
2:lle

Valmistusaika n. 30 min

70 g maidotonta margariinia sulatettuna
0,5 l soijamaitoa
1 dl soijajauhoa
0,5 tl suolaa
vehnäjauhoja
1,5 pussia pakastepinaattia sulatettuna

Sekoita sulatettu margariini ja soijamaito isossa kulhossa. Vispaa sekaan soijajauho ja suola. Lisää vehnäjauhoja sen verran, että taikina paksuuntuu, mutta on edelleen juoksevaa. Valuta sulatetuista pinaateista ylimääräinen neste siivilässä ja sekoita taikinan joukkoon.

Voitele keskikokoinen uunivuoka margariinilla ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa ensin 10 minuuttia 250 asteessa ja sitten 20 minuuttia 200 asteessa.

Tarjoile lämpimänä tai kylmänä puolukkahillon kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s