2014 lukuina

Jälleen on yksi vuosi hurahtanut ohi. 2014 oli hyvä vuosi Kokatessa roiskuu -blogille. Kävijämäärä jatkoi kasvuaan, lisäystä tuli peräti 37 % edellisvuoteen verrattuna. Tässä muutamia vuoden avainlukemia:

  • Yhteensä 85 072 sivulatausta koko vuoden aikana
  • Keskimäärin 7 089 sivulatausta kuussa, 233 päivässä
  • Vilkkain kuukausi oli marraskuu: 10 434 sivulatausta, keskimäärin 348 päivässä
  • Hyvänä kakkosena tuli joulukuu 9 759 sivulatauksella, 315 päivässä
  • Suuri osa kävijöistä tuli hakukoneosumien kautta, ylivoimaisesti suosituin hakutermi oli ”maidoton ruokavalio”
  • Myös vauva.fi-keskustelupalsta, Facebook ja monet blogit toivat paljon kävijöitä
  • Etusivun jälkeen eniten sivulatauksia sai Maidoton ruokavalio -tietosivu (23 451 sivulatausta)

Vuoden suosituimmat reseptit:

  1. Ranskalainen suklaakakku (3 096 latausta)
  2. Feta-pinaattipasteijat (2 431)
  3. Pehmeä mustikkapiirakka (1 078)
  4. Mokkapalat (maidoton, munaton, gluteeniton) (998)
  5. Tofua mustapapukastikkeessa (947)
  6. Gluteeniton ja maidoton pannukakku (862)
  7. Malai kofta (637)
  8. Helppo mustikkapiirakka (635)
  9. Vappumunkit (maidoton) (604)
  10. Kreikkalaiset soijapyörykät (600)

Osa suosikkiresepteistä, kuten kreikkalaiset soijapyörykät, vappumunkit ja helppo mustikkapiirakka ovat pitäneet pintansa suosikkilistalla jo useamman vuoden ajan. Uusia suosikeita olivat muun muassa tofu mustapapukastikkeessa sekä malai kofta.

Mielenkiintoista nähdä, mikä teidän lukijoiden makuhermoja kutkuttaa tänä vuonna. Nouseeko suosikiksi esimerkiksi luumu-suklaakakku, jota aion leipoa heti, kun jouluflunssani hellittää?

Herkullista uutta vuotta kaikille lukijoille!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.