Halloweenia juhlistamassa

Viime vuonna pidimme Halloween-kekkerit parin ystäväperheen kanssa. Oli niin hauskaa, että päätimme ottaa uusiksi tänä vuonna, tällä kertaa vieraina lasten tarhakavereiden perheitä.

Konsepti toimi varsin hyvin – lapset remusivat keskenään, joten aikuiset ehtivät syödä ja jutella suhteellisen rauhassa.

Illan pimetessä käytiin vielä ulkona etsimässä aarretta. Tällä kertaa kukaan pienistäkään ei eläytynyt seikkailuun liikaa – viime vuonna osaa aarteenetsijöisä saatiin rauhoitella hyvä tovi, kun aarretta vartioinut noita eläytyi rooliinsa antaumuksella.

Ruokalistalla juhlissa oli tällä kertaa mango-vuohenjuustosalaattia, vuohenjuustolohta sekä tuorejuustomoussea ja kurpitsahilloketta.

2 kommenttia artikkeliin ”Halloweenia juhlistamassa

  1. Kiitos informatiivisesta blogista! 🙂 Löysin tämän sattumalta tuossa vähän aikaa sitten kun infoa etsiskelin. Heitin sua haasteella jonka säännöt löydät omasta blogistani osoitteesta http://www.ibselama.blogspot.fi. 🙂

    • Kiva, jos olet löytänyt täältä hyödyllistä tietoa. Kävin katsastamassa blogisi – kiitokset maininnasta. Tuota haastetta pitää vielä hiukan puntaroida, sillä seuraan blogeja lähinnä työni puolesta, ja niillä kaikilla on paljon enemmän lukijoita kuin haasteen säännöissä mainitaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.