Mitä tekisinkään ilman paseerattua tomaattia?

Ah, paseerattu tomaatti! Jokaisen kiireisen kokin paras ystävä. Pahvitölkillinen tätä ihanuutta kruunaa lähes minkä tahansa sapuskan. Esimerkiksi tämä supernopea ja helppo kastike käy niin kanalle kuin valkoiselle kalallekin. Kun kerman vaihtaa esim. kookos- tai kaurakermaan, tämä sopii myös maitoallergikoille ja vegaaneille.

Yrttinen tomaatti-kermakastike
Valmistusaika: n. 10 min

pieni sipuli
400 g tölkki paseerattua tomaattia
loraus ruokakermaa tai kookos- tai kaurakermaa
mustapippuria, basilikaa, minttua

Pilko sipuli aivan pieneksi silpuksi. Kuumenna teflonkattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulit. Lisää paseerattu tomaatti ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla, kunnes muu ruoka on valmista. Lisää kerma. Valmista!

4 kommenttia artikkeliin ”Mitä tekisinkään ilman paseerattua tomaattia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.